Activitats de St Jordi a l’Espai: canviem llegendes i llegim

El proper dijous dia 23 d’abril, l’Espai Contrabandos ha preparat una sèrie d’activitats culturals al local, on durant tot el dia hi haurà parades amb les propostes de llibre polític i edició independent més interessants i indispensables. Amb el lema #canviemllegendes, ens atrevim a capgirar qualsevol tradició, menys la més important, la de llegir. Us esperem durant tot el dia a Arc de St Cristòfol 11-23.

Trobada d’autors i autores

A partir de les 12:30h, hi haurà una trobada d’autors i autores a l’Espai. Tothom està convidat a venir i participar d’aquesta reunió festiva.

Taller de MEMES feministes

Com us dèiem, aquest Sant Jordi #canviemllegendes. Per això, us convoquem a participar al taller de MEMES feministes que tindrà lloc el mateix dijous dia 23 d’abril de 17h a 19h a l’Espai. El taller, gratuït, estarà impartit per Ana Burgos, del col·lectiu Memes Feministes. La inscripció es pot fer al correu [email protected].

Paradetes de llibres permanents

L’Espai estarà obert durant tot el dia i just davant de la llibreria situarem parades de llibres de les 26 editorials que nodreixen l’espai.

També estarem al Passeig de Gràcia núm 91 i a l’Avinguda de la Catedral 1! Us hi esperem!

“Y colorín colorado…este cuento del patriarcado se ha acabado”

TALLER MEMES