23 i 24 al Palau Alòs!

[23/01, 16h i 24/01, 10h]

“No hi ha indústria que pugui exhibir un creixement més ràpid i constant en els últims 70 anys com el turisme. A més s’ha mostrat capaç de sortejar tot tipus de crisi econòmica. Fins i tot sembla immune a fenòmens de caràcter estructural que l’afecten directament, com ara la fi del petroli. Tot això ha envoltat aquest sector d’una aurèola mitològica que ho presenta com un eficaç motor de desenvolupament.

Però quan els mites s’enfronten a la realitat, moltes vegades es descobreixen simples quimeres. De fet, el creixement del sector turístic s’ha basat en l’externalització d’una part substancial dels seus costos. Una externalització que afecta ecosistemes, societats i altres sectors econòmics com l’agrari o l’industrial, i que sovint deixa conflictes redistributius no resolts.”

El proper divendres 23, a la tarda, i el dissabte 24, al matí, caminarem pel barri fins al Palau Alòs (St. Pere més baix, 15) per tal de participar a les

XIII JORNADES DE CONSUM CRÍTIC: turisme, desenvolupament? CRISI!

Estem molt contentes de poder ser al Casal de Joves del barri i complementar les xerrades amb tots els llibres sobre la temàtica que tenim a l’espai! Les Jornades són gratuïtes, però les places limitades!

Us podeu inscriure a: [email protected]

Us hi esperem!

Page_1 Page_2