◤Qui som ◢

Un projecte cooperatiu

L’Espai Contrabandos està impulsat i gestionat per la cooperativa Pol·len Edicions sccl. És un projecte obert que acull una cinquantena segells editorials independents amb la finalitat de visibilitzar i promoure l’edició independent que, sota el paraigua del pensament crític, genera llibres que són eines per l’activisme cultural. El funcionament de l’espai es fonamenta en principis cooperatius.

 

 

Activitats

Per aconseguir que el pensament crític tingui incidència, s’organitzen setmanalment presentacions de llibres, debats, seminaris i altres activitats per a l’agitació social. A més, es promouen grups de lectura, espais de lectura i reflexió col·lectiva, contacontes i sopars literaris.

L’Espai Contrabandos disposa d’un espai infantil per facilitar pugueu  assistir a les diferents activitats que organitzem.

Polític: allò quotidià

Quan utilitzem el concepte polític, ho fem des d’un sentit ampli, per tant, va més enllà de les institucions i el partits; polític com a pensament crític, com allò personal, quotidià; per això a l’Espai Contrabandos podràs trobar llibres de diferents temàtiques com l’ecologia i el medi ambient, el gènere i la sexualitat, els feminismes, l’anàlisi econòmica i l’economia alternativa, el treball, la precarietat, la memòria històrica, l’antropologia, la filosofia, l’educació, la psicologia, el moviment obrer i popular, la solidaritat internacionalista…. tot això, en diferents formats: assaig, novel·la, poesia, teatre, novel·la gràfica i contes infantils.

 

Comments are closed.