[APARADOR] Religions i barbàrie

IMG_20150224_122006464

Finalment hem renovat un dels nostres aparadors.

Aquests dies estem metafísiques, i buscant llibres sobre el sentit de l’existència, després de repassar la nostra col·lecció de filosofia, hem volgut mirar més enllà, a explicacions ultraterrenes.

I ens hem topat amb els nostres llibres de religió. No ens ha sorprès veure que no només ens parlen de diferents doctrines i explicacions del món, si no que hi ha un immens camp de barbaritats que es cometen en nom de les religions.

Us hem preparat un aparador perquè ens ajudeu a reflexionar conjuntament entorn a les relacions entre les religions, les cultures, els Estats i els conflictes.

Hi trobareu títols com Buscando desesperadamente el paraíso, de Ziauddin Sardar o La religión de Georg Simmel (Gedisa), la Vida de Mahoma d’Irving (Montesinos), El Islam anterior al Islam d’Abdennur Prado (Oozebap), La Biblia y el sionismo de Nur Masalha (Edicions Bellaterra), Kafer Enas de Musa Abdel-Muti Issa (Tigre de Paper), La cruz y la corona de Gonzalo Puente i El judío errado d’Alberto Padilla (Txalaparta), Les religions, cinc claus de Teresa Guardans (Octaedro), Memòria de l’esperança de Daniel Jover (Icària), El suicidio y el canto de Sayd Bahodín (Ediciones del Oriente y del Mediterráneo), Iconoclàstia i anticlericalisme de Jofre Padullés, Manuel Delgado i María León (Pol·len edicions), juntament amb propostes més subversives que serveixen de contrapunt, com l’Elogio de la insurrección del Marquès de Sade (El Viejo Topo) o el Recopilatorio de escritos (1869-1940) d’Emma Goldman (Deskontrol).

IMG_20150224_122034952