Vuit propostes a punt pel #BookLab’16

 

Qui hi participarà?

La plataforma Buraco Editorial, Astrolabio editorial, Descontrol editorial, Maite-t, Letra Salvaje, Carlota Freixenet (Pol·len Edicions), i Pol·len edicions. Totes són propostes relacionades amb el món del llibre i l’activisme cultural.

Què és el Booklab?

L’Espai Contrabandos convoca el LLIBRES LLIURES. BOOKLAB 2016 una proposta d’investigació i creació col·laborativa vinculada al món del llibre de pensament crític i a la cultura lliure. L’objectiu és treballar els projectes conjuntament, sense pretensions, sense límits, però amb determinació i en comú. I també volem reflexionar, discutir, pensar molt.

Què farem al matí?

Els projectes es presentaran i s’aniran treballant, amb els inputs de les altres participants, durant tots els matins de la setmana de l’11 al 15.

Què farem a la tarda?

Paral·lelament, a les tardes, hem pensat un programa d’activitats obert al públic en general i que servirà per a crear un espai de trobada entre les persones participants i el món del llibre i de la cultura lliure a Barcelona. Xerrades sobre cultura lliure, sobre la figura social de les lectores, visites en diverses entitats del món del llibre, i molt més. Aquí les trobareu:

 

programació oberta booklab

 

Què farem el dia 16 de juliol? BookLab + Festa Major c/ Junta de Comerc!

El dissabte 16 hi ha una activitat que s’emmarca en la Festa Major del carrer Junta de Comerç: el taller de fanzins comunitari, una activitat promoguda per Carmela Márquez i l’Espai Contrabandos. Apunteu-vos al taller (gratuït) a [email protected]

cartel curso catalan completo liviano

Programa-Festa-Major-Raval_

bannerbooklab