Cacahuatl poesia i xocolata

El proper 12 d’octubre a les 18h gaudeix de la paraula i les xocolates artesanes del poeta i pastisser Lluís Riera, que presentarà l’obra Cacahuátl. 51 dolços poemes de xocolata amarga.

Si sou sòcies de la Comunitat de Cultura Tresc, podeu reservar la vostra plaça.

Si no sou sòcies, podeu assistir-hi però abans heu de confirmar assistència a [email protected]

Sobre el llibre:

“El que teniu entre les mans és un llibre que es menja a mesura que el vas llegint, i que amb una mica d’actitud us pot portar a organitzar vetllades molt plaents. Aquest és un llibre que aporta la filosofia de les sensacions viscudes i per viure, recreades amb passió i acolorides amb l’olor i la saliva que genera el maridatge de paraula i paladar” Extracte del pròleg de Josep Manel Busqueta.

Lluís Riera Callís, autor dels poemes, és pastisser de cinquena generació, especialitzat en xocolata. Políticament compromès, lletraferit poèticament, rapsode i escriptor. Treu el seu quart llibre, el primer amb editorial Pol·len.

Les fotografies són d’en Pol Vila i Ollé qui es dedica a la fotografia des d’abans dels 18 anys. Participa en el moviment artísticopolític (fotoprotesta), i es destaca per treballar l’obra fotogràfica com a conjunt d’imatges que supera la individualitat.

La dissenyadora d’aquest llibre és Mai-t Carbonell  investigadora experimental i crítica en estereotips i contradiccions. La seva proposta busca visibilitzar y trencar les normatives formes que el llenguatge pren en la comunicació. Conceptesideessensacionsnecessitat, lluita, aprenentatge, tenen múltiples sentits en aquest llibre i en el seu projecte.