Cicle d’arts visuals crítiques: crea la teva pròpia narrativa

#Últimes places! Inscriu-te ja amb un preu reduït de 30 euros escrivint a [email protected]

Us presentem aquest primer cicle d’arts visuals crítiques, que sorgeix des de la idea/necessitat de crear les nostres pròpies narratives amb eines visuals i sota el lema do it yourself.

Un taller per tu mateixa, però que també et pot servir si durant les festes, sigui com sigui que les celebres, vols fer algun regal sense entrar en la voràgine consumista.

El cicle està conformat per dues activitats, un taller d’il·lustració i un de fanzins, que es complementen, tot i que no és necessari assistir a les dues activitats.

A continuació més informació sobre cadascun dels tallers

Taller d’il·lustració: dijous 14 de desembre, de 18:30 a 21.30h

En el taller empezará aprendiendo como ilustrar textos, cuentos, artículos, hechos actuales o deas propias con medidas sencillas , todo desde un punto de vista de D.I.Y

Experimentaremos con diferentes soportes a fin de expresar la idea inicial de la mejor manera posible. En el taller facilitaremos papel, lápices, reglas etc pero si ya tienes unas herramientas preferidas de dibujo tráelas por favor!

Impartido por Marlene Krause

Preu: 15 euros (inclou material)

Taller de fanzins: dissabte 16 de desembre, d’11 a 14.30h

Al taller explorarem les diferents eines narratives i de construcció gràfiques per a la creació i producció del fanzine. Esperem que puguis fer servir aquest mitjà d’autoedició independent i que a través del joc de les imatges amb el text puguis manifestar la teva pròpia narrativa.

Cast

En el taller exploraremos las diferentes herramientas narrativas y de construcción gráficas para la creación y producción de tu fanzine. Esperamos que puedas utilizar este medio de autoedición independiente y que a través del juego de las imágenes con el texto, puedas manifestar tu propia narrativa.

Impartido por : Carmela Márquez

Preu: 15 euros (inclou material)

Inscripcions per als dos tallers: [email protected]