Circ, educació i transformació social

 

El divendres 27 de maig a les 19h es presenta el llibre Circ, educació i transformació social: el projecte pedagògic de l’Ateneu Popular de 9Barris
publicat per Artsocial el projecte de l’Associació Neret Social, que té com a objectiu promoure i visibilitzar l’art social. L’art com a  política, ja que s’exerceix des de la comunitat, genera i recull cultura popular, es posiciona com un element integrador, cohesionador i formador dins d’un grup social i en connexió amb d’altres, i facilita el desenvolupament i la transformació individual i col·lectiva.

Aquest llibre pretén explicar la proposta pedagògica de l’Ateneu Popular 9Barris. L’Ateneu és un equipament sociocultural del districte de Nou Barris, a Barcelona, aue està funcionant des de l’any 1977 arrel de l’ocupació d’una planta asfàltica situada entre els barris de Trinitat Nova i Roquetes. En aquestes pàgines podeu conèixer el projecte de formació de l’Ateneu: els conceptes teòrics, les eines pràctiques i alguns exemples per aprofundir en el projecte i, alhora, poder plantejar i desenvolupar idees pròpies per a altres espais.

Amb la presència de:

  • Antonio Alcántara, coordinador de llibre
  • Xavi Artal, president de Bidó de Nou Barris, entitat gestora de l’Ateneu Popular 9Barris.
  • Lola Renau, editora

 

circpresentacioalta