Debat sobre la influència lovecraftiana

Amb motiu del primer aniversari de la publicació de Combustible Lovecraft per part de Orciny Press, l’editorial organitza aquest espai de debat sobre el llegat d’aquest clàssic literari.

Combustible Lovecraft és una antologia coordinada per Yolanda Espiñeira i Félix García, en la qual diversos autors prenen l’imaginari lovecraftià i se serveixen de l’obra del de Providence a manera de material comburent per formular una versió una mica més contemporània i dinàmica de la seva obra.
 
Com a commemoració de l’aniversari del volum, l’editorial ha organitzat una taula rodona que porta per títol “Cénit còsmic: Abast i influència del llegat d’HP Lovecraft al segle XXI”, que girarà al voltant dels temes que conformen l’esperit del llibre: Fins on arriba la influència de Lovecraft avui en dia? Segueixen sent vàlids els seus postulats cosmicistas en un món híper-accelerat? O potser hem esgotat ja les reserves d’aquest combustible en concret?
 
Per respondre a aquestes preguntes i les que d’elles puguin derivar, comptarem amb la presència d’Elisabet Roselló (consultora en innovació), Carlos M. Pla (editor i escriptor ocultista), Federico Fernández Giordano (editor) i Francisco Jota-Pérez (escriptor).

T’esperem!

Més informació