Dues noves editorials a l’Espai: Cambalache i Tinta Motora

Us presentem a Cambalache i Tinta Motora, les editorials que aquesta tardor han entrat a formar part de l’Espai Contrabandos!

Cambalache és un col·lectiu que aposta per la construcció de pensament crític des de l’interior dels moviments i de les lluites socials. Amb la voluntat de contribuir a això, duen a terme una producció editorial modesta però contínua en el temps. Molts dels títols són elaborats per persones o grups de treball del col·lectiu pero tenen també espai en el seu catàleg per a propostes “externes”, d’altres persones i col·lectius que col·laboren amb elles. Les seves principals col·leccions són: migracions, ecologia, feminisme, memòria, formació i infantil. A més de llibres, editen una publicació periòdica feminista, la revista La Troca.

Tinta Motora és una peculiar associació cultural sense ànim de lucre que, des de la crítica i la creació, vol oferir un catàleg d’obres, conscients de la seva vàlua i pretén fomentar activitats amb el propòsit de desfer estereotips i donar una visió del món lluny del pensament únic, tot cercant nous paradigmes societaris per a la “Bona Vida”. Aquesta proposta neix del gust per imaginar, escriure i llegir, des de la intenció d’aprendre i passar-ho bé, i compta amb tots vosaltres per a fer-ho possible ja que considera que no hi ha creació sense la mirada de l’altre, la vostra.

Us compartim els enllaços on trobareu més informació de Cambalache, i el seu local, i Tintamotora i seu blog.

I us esperem a la llibreria a coneixer-les de prop!