El gènere en la infància. Educar sense sexisme

Com es construeix el gènere des de la petita infància? Quines violències i desigualtats viuen les criatures en la nostra societat? 

Si en la teva experiència de criança (com a adulta cuidadora, a nivell familiar o professional) t’has fet aquestes preguntes i has sentit incomoditat amb les expectatives de gènere que es converteixen en imposicions per les teves criatures, aquest taller t’interessa. 

L’etnográfica proposa un espai de reflexió col·lectiva per educar sense sexisme, i obrir el ventall d’oportunitats que podem oferir a les criatures a tots els nivells: de joc, d’autoestima, de llenguatge, de relacions, emocionals i corporals. Prenent com a guia el llibre “Dale a tu criatura 100 possibilidades en lugar de 2” com a eina per despertar una mirada crítica i reflexiva cap a la criança, de manera col·lectiva i respectuosa cap a nosaltres mateixes i els nostres recorreguts, perquè les experiències del grup ens ajudin a reformular estratègies i recolzar-nos. Un espai on compartir i descobrir eines i materials interessants per a treballar la diversitat de gènere i una visió lliure d’estereotips per la criança.

Més informació