El tresor de Lucio

El proper dimecres 17 d’octubre, a les 19h, Belatz, guionista i il·lustrador pamplonès, ens parlarà de la seva novel·la gràfica ‘El tresor d’en Lucio’, en la que s’explica, per primer cop en català, la vida de Lucio Urtubia, militant anarquista i expropiador.

El llibre
Més que un amant de belles teories, Lucio Urtubia és un home d’acció. La seva vida ha estat una lluita constant i, en contra del que es pensen alguns, aquest és el patrimoni que ens deixa, el tresor d’en Lucio.

Basant-se en les interminables xerrades i entrevistes amb el mateix Lucio Urtubia, Belatz recrea amb nitidesa i minuciositat les accions, llocs, personatges, successos i atmosferes que han marcat la seva vida. Convertit ja en el seu biògraf oficial, l’il·lustrador pamplonès ens narra les seves vivències més conegudes i les aventures més desconegudes: la infantesa a Cascante, les primeres expropiacions de bancs, els tripijocs per despistar la policia, històries de família, la negociació amb Citibank, les travesses de frontera…

En aquestes pàgines plenes d’acció, de la mà de Belatz Lucio ens ho explica tot, o gairebé tot. I és que, com diu aquest anarquista indomable, «el revolucionari que no fa res no és res més que un capellà».

Més informació