Fira LITERAL

Estimades amigues! Com sabeu (o no), el cap de setmana que ve se celebra LITERAL, la primera fira d’idees i llibres de radicals de Barcelona!

Serà els dies 29, 30 i 31 de Maig a l’Ateneu l’Harmonia, dins el complex Fabra i Coats, a Sant Andreu del Palomar.

Podreu trobar-hi una sensacional programació de conferències i entrevistas així com una fira de llibres radicals on hi serem presents, nosaltres i una quarantena d’editorials independents i de llibre polític, la majoria presents a l’Espai!

Aquí podeu veure la llista completa.

Els mitjans col·laboradors oferiran una marató d’entrevistes a diferents persones de l’àmbit literari i del pensament crític. Podreu gaudir també de 8 conferències espectaculars. Mireu tot el programa aquí!

Nosaltres participarem de la II Trobada entre Llibreries i Editorials Independents, que celebrarem dins el marc del programa d’entrevistes, el dissabte 30 a les 15:30.

Aquesta trobada sorgeix arran de la que vam celebrar a l’Espai Contrabandos i de la qual Mar Carrera ens va fer una genial crònica al blog Llibres de Contraban de la revista Crític. Elba Mansilla, de La Ciutat Invisible, moderarà el debat

Tot plegat remullat amb la cervesa artesana del Barcelona Beer Festival i la música del Say It Loud!, festival de música negra.

El menjar anirà a càrrec d’Alerta Solidària i els beneficis destinats a combatre la repressió policial.

logo_literal