Fronteras y feminismos

En motiu de la presentació del projecte i la revista La Madeja, número 9 (Ed. Cambalache) tindrà lloc aquest espai de debat sobre fronteres i feminismes inspirat en els continguts tractats en el darrer número de la revista. 

Sofía Sofosa, de La Madeja, Daniela Ortiz, Maria Soler de Novact i Gabriela Castillo, membre de Calala Fondo de Mujeres, ens comentaran els projectes i activismes en què estan involucrades i les seves experiències per tal d’obrir un espai de reflexió al voltant de les fronteres entre els feminismes i els punts de trobada, al feminisme blanc com perpetuador de les lògiques racistes colonials, i a les possibles aliances desitjables entre els feminismes.

Es plantejarà el debat col·lectiu al voltant de dues temàtiques: d’una banda, maternitats i d’altra banda, els efectes en els cossos migrants i racialitzats de l’explotació laboral i del sistema sanitari racista i excloent, així com la importància de les xarxes que es generen per compartir aquests malestars. Els articles de referencia (publicats a la revista La Madeja) dels dos temes que s’abordaran són: “Amb el diccionari al cap mentre dono la teta” i “Frontera de mi: oculta entre els símptomes”.

Us hi esperem!

Més informació