‘Hem posat les mans a la crònica’ de Manuel de Pedrolo

Dilluns, 9 d’abril a les 19h
Tigre de paper l Edicions es suma a la commemoració de l’Any Pedrolo amb la recuperació de la novel·la ‘Hem posat les mans a la crònica’, de Manuel de Pedrolo.

La presentació de la novel·la tindrà lloc el dilluns 9 d’abril a les 19h a l’Espai Contrabandos (C. de la junta de comerç, 20. Barcelona) i comptarà amb la participació de:

  • Adelais de Pedrolo, filla de l’autor i presidenta de la Fundació Manuel de Pedrolo.
  • Anna Maria Villalonga, comissària de l’Any Padrolo i especialista en novel·la negra.

Les 30 primeres persones assistents a l’acte seran obsequiades amb una bossa del centenari.

L’acte és d’accés lliure. T’hi esperem!

SINOPSI
Un règim repressor comença a introduir policies dins les cases de la gent, per controlar la població. La no acceptació d’aquest fet porta als protagonistes a la revolta, una revolta que esdevé cada cop més organitzada, més participada i més profunda. Un diari que es converteix en l’eina revolucionària que anirà passant de mà en mà dibuixant la crònica d’una revolució. A Hem posat les mans a la crònica Pedrolo ens narra mitjançant una proposta innovadora com gent comuna pren consciència de la seva situació d’opressió i acaba fent coses extraordinàries. Teniu a les mans una novel·la amb essència pedroliana en estat pur. Condensa els elements característics de la seva literatura en una narració sublim que ens manté en tensió al llarg de tota la trama. Realitat distòpica, assassinats i crítica social: segell inequívoc Manuel de Pedrolo.

SOBRE L’AUTOR
Manuel de Pedrolo és un dels escriptors catalans més importants del segle XX. Destacà com a novel·lista, però va cultivar tots els gèneres: poesia, narrativa, teatre, periodisme, assaig… Té un centenar llarg d’obres publicades i nombrosos premis i reconeixements a la seva figura.