#Kriaturikas: La confessió de la lleona

#Kriaturikas #Grupdelectura

Días: Jueves 15 de diciembre y jueves 26 de enero,  de 16h a 17h

Cerramos esta segunda temporada de Kriaturikas con la lectura de La confessió de la lleona Mia Couto (Ed Periscopi)

Como siempre dedicaremos dos sesiones a la lectura del libro:

  • En la primera, el jueves 15 de dicimebre, presentamos y entregamos el libro.
  • En la segunda, el jueves 26 de enero, ya con la lectura hecha (lectura en modo #crianza, eso siempre) la comentaremos  en grupo.

Kriaturikas es un grupo de lectura pensado para las personas que nos gusta leer y tenemos criaturas que cuidar: podemos venir con nuestras criaturas a las sesiones de lectura y se aceptan lecturas fragmentadas, incompletas, con la cabeza en 5 sitios más, llenas de babitas…

Sinopsis

La confessió de la lleona ens transporta a l’enigmàtic Kulumani, un poble aïllat de Moçambic, on les tradicions i creences ancestrals es veuen amenaçades des que una lleona fantasmagòrica ha començat a matar les dones que hi viuen. Escrit en un llenguatge poderós i captivador, el relat entrellaça les veus de l’Arcàngel, el caçador encarregat d’abatre la lleona en una persecució que es convertirà en mirall de les misèries humanes, i de la seva antiga amant, la Mariamar, confinada a casa després de la mort de la seva germana petita.

Mia Couto ens ofereix una dansa rabiosa i apassionant que clama contra l’opressió a les dones, una novel·la que combina realitat i superstició en una història evocadora i insòlita.

 

lleona