(anul·lat) Lectura dramatitzada de textos d’A. Artaud

Dilluns 16 d’abril a les 19.00h

Hem anunl·lat la lectura d’avui, però per qui li interisi aquí teniu un link amb descompte per anar a veure l’obra a la Seca Espai Brossa http://bit.ly/Artaud50

Lectura dramatitzada de textos d’A. Artaud per celebrar els 70 anys de la mort del poeta

Amb Marina Mora (actriu), Melcior Casals (escriptor i actor), Martí Castellarnau (actor) i Xavier Gimenez Casas (director). Teatre Kaddish / Nozomi 700

Durada 20 min i col·loqui posterior

Confirmar assistència a [email protected]

Serà una lectura de textos relacionats amb Artaud, però no de l’espectacle en sí. A tota la gent que vingui se’ls entregarà el flyer descompte per venir a veure l’obra.

Més info, per si voleu posar-ho a la web:

Artaud, per acabar amb el judici de déu

El 4 de març de 1948 va deixar la vida un dels poetes i homes de teatre més influents del segle XX, Antonin Artaud. Ara en fa 70 anys.

I per recordar l’enorme actualitat de la seva obra i de la seva revolució teatral, farem la presentació de “Per acabar amb el judici de déu”, l’obra d’Artaud que el Teatre Kaddish / Nozomi 700 porta a l’escenari de La Seca Espai Brossa durant el mes d’abril.

Amb Marina Mora (poeta i actriu), Melcior Casals (escriptor i actor), Martí Castellarnau (actor) i Xavier Gimenez Casas (director)