L’herba sempre és més verda a l’altre banda

#presentació

Dissabte 22 d’abril, 19h

Per la vigilia de Sant Jordi i per tancar una setmana plena d’activitats, us convidem a la tertúlia en motiu de la presentació del llibre L’herba sempre és més verda a l’altre banda (Ed Arrela) amb la participació del seu autor Xavi Coral i l’escriptor Enric Soler.

Sobre el llibre

L’origen d’aquest llibre es remunta a l’estiu del 2014, quan Xavi Coral va publicar una sèrie d’articles de viatges al diari Ara. a L’herba sempre és més verda a l’altra banda, aquell cos inicial ha estat ampliat amb noves cròniques i un apunt periodístic que complementa i clou cadascun dels relats, fusionant així la seva professió amb la passió per viatjar. El resultat és una tirallonga de curtmetratges: cinquanta-dos capítols, tan breus com intensos, que s’escriuen amb la matèria primera de la vivència personal i les impressions meticulosament anotades als seus inseparables quaderns de viatge.

Amb un estil fresc i directe, il·lusionat –i il·lusionant–, entenedor i vital, i amb la mateixa actitud proactiva i humil amb què es declara viatger vocacional, l’autor transcriu petites i grans històries, anècdotes, lliçons i sensacions viscudes arreu del món; i ho fa amb una mirada a vegades descriptiva, a vegades reflexiva, però sovint carregada d’humor i ironia.
Atresorades al llarg d’una dilatada trajectòria viatgera, Xavi Coral compila en aquest llibre una
constel·lació de geografies, una corrua de narracions que configuren un vitrall des d’on admirar l’”altra banda”.

Deixa un comentari