Vine a la llibreria del contraban d’idees

Els fardells de llibres de contraban avancen en la nit: hi porten idees, però no idees qualsevol, sinó idees transformadores. De dia, arriben a la llibreria i un munt de contrabandistes, les nostres lectores, passen i se les emporten, i al seu torn, les repliquen, fent circular el pensament crític. No hi ha duanes, només les que tu et vulguis posar.

Si no has vingut, acosta’t a la llibreria Espai Contrabandos, un projecte cooperatiu que acull una cinquantena segells editorials independents amb la finalitat de visibilitzar i promoure l’edició independent i el pensament crític.

 

«A Contrabandos hi passen coses»

Per aconseguir que el pensament crític tingui incidència, organitzem setmanalment presentacions de llibres, debats, seminaris, revetlles poètiques i altres activitats per a l’agitació social. A més, promovem grups de lectura, espais de lectura i reflexió col·lectiva, contacontes i sopars literaris.

Som una llibreria pensada perquè les criatures s’hi sentin a gust, ja que tenim un espai pensat per a elles.

 

Idees polítiques, és clar

Quan utilitzem el concepte polític, ho fem des d’un sentit ampli, per tant, va més enllà de les institucions i el partits; polític com a pensament crític, com allò personal, quotidià; per això a l’Espai Contrabandos podràs trobar llibres de diferents temàtiques com l’ecologia i el medi ambient, el gènere i la sexualitat, els feminismes, l’anàlisi econòmica i l’economia alternativa, el treball, la precarietat, la memòria històrica, l’antropologia, la filosofia, l’educació, la psicologia, el moviment obrer i popular, la solidaritat internacionalista…. tot això, en diferents formats: assaig, novel·la, poesia, teatre, novel·la gràfica i contes infantils.

Espera, crec que hi ha uns quants paquets que t’esperen. El teu contraban d’idees ha arribat.