Maig poètic 2018: la poesia és revolució!

Dies 5, 7, 11, 23 i 31 de maig

Ja és aquí el Maig Poètic 2018: Poesia és revolució! Cinc actes de poesia pensats per editorials independents.

 

Activitats impulsades per: Espai Contrabandos, Godall edicions, edicions Incorpore, Descontrol editorial, Bellaterra edicions, Editorial Gregal

5 de maig, 11 a 13h

Taller de poesia “Dels forats en fem finestres. Com es fa un poema?“ Activitat dinamitzada per la poeta Laura López Granell per aprendre a fer poesia. Autora de Forat (Ed.Godall)

Preu del taller: 10 euros (cost activitat); 20 euros (activitat + poemari Forat)

Inscripcions a [email protected]

Dilluns 7 de maig, 19h

Recital La mort i la primavera. Amb Marta Pérez Sierra (Un segon fora del dubte) i Teresa Costa-Gramunt (Mans, còdols, el cel). Ed. Gregal

Divendres 11 de maig, 19h

Presentació novetats literàries i microshow cuir Mira qué señora más rara, mamá! amb la poeta Txus Garcia (Ed. Bellaterra)

Presentació del nou llibre de la poetaTxus Garcia, Este torcido amor (La ternura de los ahogados), i de la segona edició de Poesía para niñas bien (Tits in my bowl). Amb la participació d’Aida I de Prada i de l’editor, Jose Luis Ponce. Un acte divertit i àgil d’stand poetry de l’autora i rapsoda cuir, que celebra la diversitat i els cossos dissidents.

Dimecres 23 de maig, a les 19h

Debat ‘Traduir poesia’. Sessió de debat a partir d’exemples de traducció i poesia.Amb l’experiència dels traductors i poetes:

  • Jordi Mas (japonès-català)
  • Muhammad Bitari (català/castellà-àrab)

i amb una bona fila zero!

Dijous 31 de maig, a les 19h

Revetlla de versos: primera part recital amb poetes de Descontrol, Godall, Incorpore, Pol·len i molts d’altres. Segona part micro obert (obert a tothom)

Amenitzat per música i refrigeri

 

Per a més informació, podeu contactar a [email protected] o trucar al 932691375