Metamorphosis.De las plazas a los ayuntamientos

#projecció

Dijous 25 de maig, 19.ooh

El dijous 25 de març ens estrenem amb la primera projecció de la productora i distribuïdora cooperativa Compacto, que acaba’n d’entrar a l’Espai Contrabandos, on podreu trobar tot el seu fons de documentals i pel·lícules.

Sobre el documental

Metamorphosis és la història d’un canvi irreversible vist a través de la mirada d’una de tantes ciutadanes invisibles: la Laia.

A partir de les seves vivències individuals, seguirem el procés deGuanyem Barcelona (Barcelona En Comú) des de la presentació pública davant la ciutadania, el juny del 2014, fins a la victòria a les eleccions municipals del 24-M de 2015. Aquest documental vol retratar la voluntat d’aquest grup de ciutadans d’articular un espai de confluència de moviments socials, veïnals i actors polítics, amb la vista posada en la conquesta del poder municipal.

Amb aquesta premissa clara, la pel·lícula porta a obrir diversos debats i qüestions: Què ens porta a implicar-nos política i emocionalment amb el canvi? A què renunciem per fer-lo possible? Com conciliar la participació en aquest i altres moviments ciutadans amb el nostre dia a dia? I com a colofó de tot plegat, com operar contra les regles d’un sistema del què amb prou feines aconseguim deslliurar-nos?

.