Mira que señora más rara, mamá!

Divendres 11 de maig, 19h

Presentació novetats literàries i microshow cuir

Presentació del nou llibre de la poeta Txus Garcia, «Este torcido amor (La ternura de los ahogados)», i de la segona edició de «Poesía para niñas bien (Tits in my bowl)».

Amb la participació d’Aida I de Prada i l’editor, Jose Luis Ponce.

Un acte divertit i àgil d’stand poetry de l’autora i rapsoda cuir, que celebra la diversitat i els cossos dissidents.

Sobre l’autora, Txus García

Educadora sociocultural, comunicadora i rapsoda vocacional. Amb un perfil performàtic d’estil molt personal basat en la tendresa i en el sentit de l’humor, recita textos propis i aliens en múltiples espais escènics des de fa més de 20 anys. Es defineix com a cuir i activista independent a favor dels drets i les llibertats humanes i animals. Ha participat en nombroses revistes, mitjans de comunicació i antologies, i alguns dels seus versos han estat traduïts al francès, anglès, grec, català i gallec.

El seu primer llibre, «Poesia para niñas bien» (Cangrejo Pistolero Ediciones, Sevilla, 2011), ha estat reeditat aquest any per Edicions Bellaterra. Els seus poemes han estat ressenyats en comunicacions i publicacions nacionals i internacionals especialitzades en literatura, gènere i diversitat sexual.«Este torcido amor (La ternura de los ahogados)», ens presenta nous versos de caràcter més intimista però sempre incisius i reveladors. Més informació: txusgarcia.com