Recomanacions

Us presentem les recomanacions de la setmana. Algunes són novetats, altres no, però val la pena que us les destaquem!

Recordeu que podeu consultar el catàleg de les nostres editorials fent click aquí!

EL TALÓN DE HIERRO

talón de hierro_hiru

Jack London. Hiru, 2012 (2a ed.).

Novel·la. Distopia. Pensament Polític.

Preu: 17e 

Aquesta novel·la del genial autor de La crida salvatge no va deixar indiferents Trotski, Anatole o Zinn, que prologa aquesta edició; amb tota probabilitat us sacsejarà també a vosaltres. I és que, sota l’aparença de la ciència ficció distòpica, emergeix com una implacable profecia del capitalisme i les seves últimes conseqüències. Com fan les bones novel·les del gènere, ens obliga a qüestionar-nos el nostre present, la nostra realitat, malgrat ser escrita al 1908.
Us convidem que us endinseu amb London a la claveguera capitalista que tan bé va imaginar i que tant bé deveu conèixer, i que ens ajudeu a buscar alternatives.

ADIÓS AL CAPITALISMO

adiosalcapitalismo

Jérôme Baschet (2015): Ned Ediciones

Assaig. Crítica Literària. Control Social.

Preu: 14,9

Si la novel·la que us proposàvem descriu amb mestria els estertors del capitalisme amb un segle d’anticipació, Baschet ens proposa un viatge endavant. A partir de l’experiència zapatista – probablement la proposta revolucionària i d’autogestió més sòlida de les últimes dècades – es pregunta com pot ser una societat més enllà del capitalisme. Un llibre lúcid que ens ajuda a comprendre el present i imaginar el futur, amb certesa i esperança.