Un tastet de la fira Literal amb Sílvia Federici i Carme Murias

Divendres dia 1 d’abril a les 19.00h conferència “La lluita contra el TTIP des del feminisme” amb Sílvia Federici (escriptora, professora i activista del moviment autònom i feminista) i Carme Murias (activista de la campanya “No al TTIP”).

LITERAL 2016, fira d’idees & llibres radicals, juntament amb La Hidra Cooperativa / Fundación de los Comunes i la col·laboració de l’Espai Contrabandos organitzan un tast del que seran les conferències de l’edició d’aquest any de la fira Literal a Barcelona.

El debat sobre el marc territorial, polític i econòmic de la Unió Europea i els seus tractats és més viu que mai en uns moments on els valors de les institucions europees estan qüestionats des de tots els àmbits de la societat. Encarar aquest debat des d’una perspectiva feminista es fa imprescindible i alhora urgent.

Us convidem a assistir a aquesta conferència que vol trencar esquemes i posar bases per un debat en clau feminista sobre l’actual imposició del Tractat transatlàntic de comerç i inversions que s’està negociant entre la Unió Europea i els Estats Units.

Sílvia Federici és autora de diversos llibres, entre ells en llengua castellana: “Calibán y la bruja: Mujeres cuerpo y acumulación originaria” y “Revolución en punto cero: Trabajo doméstico, reproducción y luchas feministas” de l’editorial Traficantes de Sueños.

federici_abril