Totes som dracs per Sant Jordi

#espaieditorial Ja tenim gairebé aquí la diada de Sant Jordi, que se celebra el dissabte 23 d’abril. A l’Espai contrabandos, ens hem inventat un lema subversiu: “Totes som dracs”. Una frase que posa el focus en la bèstia de la llegenda, el drac, un lema que parla d’alteritats, i sobretot un lema sobre la força col·lectiva. Ja està bé d’identificar-nos amb un sant o una princesa, nosaltres “som dracs”.

Ja ho tenim tot a punt. Us esperem dissabte a quatre llocs:  a la llibreria de Junta de Comerç, 20, a la parada que tindrem al Passeig de Gràcia amb Provença, a la de la Plaça de la Catedral, número 1 i finalment a la de la Rambla del Raval. Veureu que enguany ens fa molta il·lusió participar en la programació d’activitats de Sant Jordi al Raval 2016.

On serem?

  • A la llibreria Junta de Comerç, 20 (10 a 20:30h)
  • A Plaça Catedral, número 1 (10 a 21h)
  • A Passeig de Gràcia, 88 (amb Provença) (10 a 21h)
  • A la Rambla del Raval (a tocar de Pl. Vázquez Montalbán) (10 a 20h)

Quines autores signaran?

Algunes editorials conviden els seus i les seves autores a firmar algun dels seus llibres. Veniu a que us firmin algun d’aquests títols. Trobareu aquí la relació de signatures, en dues parades:

Plaça de la Catedral, 1

13 a 14h
Joni D. La torre de la serra (Tigre de Paper)
Abel Arana Un baile de muerte (Egales)
Marta Garzás Mis besos no son de cualquiera (Egales)

18h A 19h
Alicia Estopiñá Los perros y los cuchillos (Ed. Serbal)
Antonio Martínez En el futuro vivíamos mejor 2054 D.C. i Uno, pequeño y libre!
(Ed. Serbal)
Jose Luis Muñoz El hijo de diablo, El secreto del náufrago (Ed. Serbal)
Joan Miró Oró il·lustrador de El niño y el pueblo perdido, El xirolet i la Figuera de Menares, Xirolet o el Beneit, El xiquet i el poble perdut (Ed. Serbal).

Passeig de Gràcia, 88:

16 a 17h
Alicia Estopiñá Los perros y los cuchillos (Ed. Serbal)
Antonio Martínez En el futuro vivíamos mejor 2054 D.C. i Uno, pequeño y libre!
(Ed. Serbal)
Jose Luis Muñoz El hijo de diablo, El secreto del náufrago (Ed. Serbal)
Joan Miró Oró il·lustrador de El niño y el pueblo perdido, El xirolet i la Figuera de Menares, Xirolet o el Beneit, El xiquet i el poble perdut (Ed. Serbal).

17 a 18h
Gerardo Pisarello Un plan para Europa (Icaria editorial)
Xavi Domènech Camins per l’hegemonia (Icaria editorial)

Tindrem parada i muntem un lectura del conte Quan perdem la por

El proper dissabte 23 d’abril, l’Espai Contrabandos participem per primera vegada al Sant Jordi al Raval, organitzat per la Fundació Tot Raval. De 10 a 20h serem a la Rambla del Raval, juntament amb 75 entitats del barri i alhora co-organitzem amb la Biblioteca de la Santa Creu i amb la llibreria Veus amb veu una activitat de Lectura i contacontes infantils (18h). En total, a més, hi haurà més de 40 activitats per a tothom: lectures, presentacions de llibres i activitats musicals… Aquí trobareu la relació d’entitats que hi serem.

Els protagonistes de Sant Jordi al Raval no són els escriptors ‘supervendes’ ni les darreres novetats literàries, sinó les entitats socials, educatives i culturals, els comerciants i el veïnat del barri, que surten al carrer per compartir i viure una tradició especial, en una mostra que reflecteix la diversitat i la riquesa cultural del Raval.

Quan perdem la por, una història de la PAH, al Raval

  • Dissabte 23 a les 18:30h

Lectura del conte infantil Quan perdem la por, de Lúa Todó (autora) i Joan Turu (il·lustrador). Un llibre coeditat entre ComSoc i Pol·len edicions.

 

Què vull descobrir per Sant Jordi? Les respostes del blog Llibres de contraban

Us convidem a conèixer les #recomanacions que hem preparat l’equip de l’Espai contrabandos, juntament amb el periodista de Sentit Crític Ignasi Franch. Les hem organitzat en dos textos: el primer de propostes de narrativa i poesia i el segon a partir d’un llistat de llibres d’assaig de pensament crític. Ah, i no ens hem oblidat de la canalla!

A més, també hem seleccionat sis títols més de tres editorials, Icaria editorial, Tigre de Paper i Pol·len edicions.

 

Bona diada!!